AUTODAKTENTEN.BEgrootste variatie daktenten van Belgie !

THULE Tepui daktenten

Het kon niet anders dan dat dé expert in dakdragers ook nu met een daktent op de markt komt. Er zijn maar liefst 4 modellen gelanceerd. 4 softcovers (Ayer, Kukenam en de Autana en Foothill). Uiteraard zijn de daktenten van Thule verkrijgbaar bij AUTODAKTENTEN.BE

De daktenten van Thule – Tepui zijn gebouwd om uw avontuurlijke momenten te verhogen. Deze zeer duurzame, waterdichte en goed ontworpen daktenten zijn klaar om de elementen te trotseren.

Thule dakdragers

Het begint allemaal met een Thule dakdrager. Met een Thule dakdrager bent u klaar voor uw avonturen en weet u dat u alles mee hebt wat u wilt. Bij combinatie met andere Thule producten vormen de dakdragers ook een beginpunt voor het meenemen van de extra speciale uitrusting waarmee u uw passies kunt realiseren, met dragers voor uw fietsen, uw ski’s, uw kano’s of kajaks, en uw surfboards. Om nog maar niet te spreken over de extra veilige dakkoffers en sinds 2020 ook daktenten.

THULE Explorer AYER

De AYER is een compacte softcover daktent, licht in gewicht (48 Kg), geschikt voor 2 pers. en mooi afgewerkt en leverbaar in 2 kleuren.

Prijs : € 1.999,-

THULE Explorer KUKENAM

Deze mooi afgewerkte softcover daktent is geschikt voor 2 personen en leverbaar in 2 verschillende kleuren (grijs of groen).

Prijs : € 2.449,-

THULE Explorer AUTANA

Deze softcover daktent incl. luxe ondertent is leverbaar in 2 breedtematen, 140 en 180cm breed.

AUTANA 3: € 2.999,-

THULE FOOTHILL

Deze softcover daktent biedt slaapplek voor 2 pers. én ruimte voor extra bagage, kayak of fiets !

Prijs : € 1.929,-

THULE BASIN Wedge

Deze hardcover daktent biedt slaapplek voor 2 pers. én ruimte als dakkoffer !

Prijs : € 3.449,-

THULE BASIN

Deze hardcover daktent biedt slaapplek voor 2 pers. én ruimte als dakkoffer

Prijs : € 3.549,-