grootste variatie daktenten van Belgie !

Trailstone DOG SEAT BELT

  • De Trailstone™ hondenautogordel is speciaal ontworpen voor gebruik met de autogordel wanneer de hond op de achterbank reist. Het biedt veiligheid en controle bij het in- en uitstappen van jouw auto. Tijdens het rijden of bij een plotselinge stop blijft jouw hond op de achterbank zitten.
  • PRIJS : € 45,- NU : 22,50

Art. nr. Small – SB101 / Medium – SB102 / Large – SB103

  • Ontworpen voor honden tussen 8 KG en 35 KG
  • Verkrijgbaar in 3 maten (Small, Medium, Large)
  • Test de riemmaat bij jouw huisdierenspecialist, aangezien elke hond anders is.
  • De Trailstone™ honden autogordels zijn identiek qua ontwerp en sterkte, daarom kan je een andere maat kiezen als deze beter bij jouw hond past.

Producteigenschappen

  • Gebruiksvriendelijk: De hondenautogordel is eenvoudig aan te doen en wordt vastgemaakt aan je autogordel op de achterbank. 2 verstelbare clips zorgen voor een optimale pasvorm.
  • Vervaardigd uit originele autogordelband en getest op veiligheid. Zie onze sectie Click Your Dog voor meer informatie.
  • Minder stress: optimale bewegingsvrijheid voor je hond zowel liggend als zittend in de auto geeft hem vertrouwen en stabiliteit tijdens het rijden. Maar als de hond van de achterbank wil afspringen blokkeert de autogordel zodat jouw hond op zijn plaats blijft.
  • Metalen D-ring: om je hond veilig aangelijnd in- en uit de auto te leiden. Ondanks dat je prima kan wandelen met de Trailstone™ hondenautogordel is deze niet specifiek ontworpen om als loopharnas te functioneren.


Uw hond, met de veiligheid van Trailstone™ Security

Veel kampeerders / outdoortravellers zijn in het bezit van een hond en als hondenliefhebber vinden wij het belangrijk dat u, niet enkel uzelf en medereizigers veilig vervoert, maar ook uw geliefde hond, die toch ook deel uitmaakt van uw gezin. Zoals de autoriem voor autogebruikers verplicht is, is dit voor honden ook in bepaalde landen verplicht. Trailstone™ biedt deze veilgheid.

Beschikbare accessoire:

Trailstone™ Security Connector

Wanneer jouw hond in de kofferbak van jouw auto reist, kan de Trailstone™ hondenautogordel eenvoudig worden aangesloten op het Top Tether-systeem via de Trailstone™ Security Connector : PRIJS € 22,50

Grid cell

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Grid cell

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Grid cell

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Grid cell

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.