AUTODAKTENTEN.BEVOOR EEN DAKTENT DIE OP ALLE AUTOMERKEN past !

KWALITEIT

iKamper Skycamp is naar de internationale standaards ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) gecertificeerd.

iKamper Skycamp 2.0 Prijs v.a.: € 4.049,-

Of jij en je gezin met je personenauto een weekend erop uit gaan, of je gaat op avontuur met je terreinwagen om de meest afgelegen plekken te ontdekken. De iKamper Skycamp 2.0 daktent is onze favoriete oplossing wanneer we spontaan met de auto de hectiek van alledag achter ons willen laten. Plezier staat hier duidelijk voorop. Maar vooral het gemak waarmee deze daktent wordt opgezet.

Want de iKamper Skycamp daktent ontvouwt zich in luttele seconden tot een comfortabele leefruimte vol met diverse gebruikersmogelijkheden. Onhandige tentstokken zoals bij traditionele tenten behoren tot de verleden tijd. Eenvoudig te monteren zoals een dakkoffer en door de slimme manier van vouwen is de daktent ruim genoeg voor 4 personen.

AERODYNAMISCH

Het speciale ontwerp van de harde schaal reduceert niet alleen de luchtweerstand tijdens het rijden. De dubbelwandige hardtop van de Skycamp 2.0 heeft een luchtkamer tussen de binnenste en buitenste schaal. Deze luchtkamer zorgt voor extra stevigheid en isoleert de binnenzijde van de tent tegen geluid en kou. iKamper laat deze hardtop bij specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in de polyesterfabricage vervaardigen.