AUTODAKTENTEN.BEVOOR EEN DAKTENT DIE OP ALLE AUTOMERKEN past !

ADVENTURE CAMPWERK - Daktent

Bij geen andere tent van CAMPWERK is de sterrenhemel zo dichtbij. Beleef deze comfortabele slaapplek op het dak van uw auto of aanhanger. De Adventure daktent is onze favoriete oplossing, wanneer we in het weekend spontaan met de auto aan de alledaagse sleur willen ontsnappen. Hierbij staat plezier duidelijk centraal – evenals gebruiksgemak.


Want de Adventure daktent ontvouwt zichzelf in luttele seconden tot een verbazingwekkend comfortabele woonruimte met uiteenlopende gebruiksmogelijkheden.

De reusachtige slaapruimte met een hoogwaardige 8 cm dikke matras bereikt u overigens ook zonder problemen de meegeleverde ladder. Waar u ook heen reist: de tot een pakketje gecomprimeerde daktent is op de auto nauwelijks zichtbaar.

Tip:

Let u eens op de voordelen van een daktent t.o.v. een reguliere tent. U heeft minder last van optrekkende kou, de daktent zet u net zo snel op als een pop-up tent, uw kofferruimte is vrij, de daktent wordt niet vies wanneer u eens op een drassige plek moet staan, u maakt van uw eigen auto tijdelijk een eenvoudige camper tegen een fractie van de investering, etc. Combinaties van kamperen in een daktent met ongelooflijk veel hobby's is daarom een voor de hand liggende optie.


Daktent ADVENTURE

140er

165er

Woonoppervlak
Lengte 290 cm
Breedte 140 cm 165 cm
Hoogste punt 130 cm
Slaapniveau 138 x 240cm 163 x 240cm
Ondertent
Hoogte 130 - 220 cm
Breedte ca. 190 cm ca. 215 cm
Lengte ca. 220 cm
Ingepakt tentplatform
Lengte 120cm
Breedte 140 cm 165 cm
Hoogte incl. ladder 42 cm
Gewicht ca. 50 kg ca. 60 kg