AUTODAKTENTEN.BEgrootste variatie daktenten van Belgie !

ADVENTURE CAMPWERK - Daktent

  • Standaard geleverd incl. binnentent en 8mm anticondens ondermatras

Adventure 140er(2 pers.)                                Prijs : € 1.827,-

Adventure 165er(2 pers. + 1 kind)                          Prijs : € 2.127,-

Bij geen andere tent van CAMPWERK is de sterrenhemel zo dichtbij. Beleef deze comfortabele slaapplek op het dak van uw auto of aanhanger. De Adventure daktent is onze favoriete oplossing, wanneer we in het weekend spontaan met de auto aan de alledaagse sleur willen ontsnappen. Hierbij staat plezier duidelijk centraal – evenals gebruiksgemak.

Want de Adventure daktent ontvouwt zichzelf in luttele seconden tot een verbazingwekkend comfortabele woonruimte met uiteenlopende gebruiksmogelijkheden.

De reusachtige slaapruimte met een hoogwaardige 8 cm dikke matras bereikt u overigens ook zonder problemen de meegeleverde ladder. Waar u ook heen reist: de tot een pakketje gecomprimeerde daktent is op de auto nauwelijks zichtbaar.

Tip:

Let u eens op de voordelen van een daktent t.o.v. een reguliere tent. U heeft minder last van optrekkende kou, de daktent zet u net zo snel op als een pop-up tent, uw kofferruimte is vrij, de daktent wordt niet vies wanneer u eens op een drassige plek moet staan, u maakt van uw eigen auto tijdelijk een eenvoudige camper tegen een fractie van de investering, etc. Combinaties van kamperen in een daktent met ongelooflijk veel hobby's is daarom een voor de hand liggende optie.

Daktent ADVENTURE

140er

165er

Woonoppervlak
Lengte290 cm
Breedte140 cm165 cm
Hoogste punt130 cm
Slaapniveau138 x 240cm163 x 240cm
Ondertent
Hoogte130 - 220 cm
Breedteca. 190 cm ca. 215 cm
Lengteca. 220 cm
Ingepakt tentplatform
Lengte120cm
Breedte140 cm165 cm
Hoogte incl. ladder42 cm
Gewichtca. 60 kgca. 68 kg
  • Optie: Ondertent Adventure 135/150cm               Prijs : € 449,-
  • Optie: Ondertent Adventure 180/200cm               Prijs : € 489,-

Als keuken, kleedcabine, douche of eenvoudig als woonruimte: de ADVENTURE ondertent is altijd een zeer praktische accessoire. Dankzij het inritsbare kuipzeil in het woongedeelte en de rondom afgesloten wanden blijven bodemvocht en slecht weer waar ze thuishoren: zo ver mogelijk buiten. Maar ook bij fraai weer biedt de ondertent praktische voordelen.

Of u nu een 2,40 m hoge offroader of een lagere combi voor op de weg bezit - de ondertent is verkrijgbaar in verschillende grootten. Eenvoudigweg bij de bestelling in het opmerkingenveld de hoogte van uw voertuig invoeren.