AUTODAKTENTEN.BEgrootste variatie daktenten van Belgie !

Voortent

Als kleedruimte, keuken, douche of eenvoudigweg als extra leefruimte. De iKamper ondertent is altijd een praktische accessoire. De ondertent/voortent wordt met een rits aan de Skycamp of de X-Cover bevestigd.

 • Vergroten van uw leefruimte
 • Eenvoudig op te zetten
 • 100% waterproof
 • 3 grote deuren kunnen evt dienen als luifels
 • Verduistering + muggenhorren voor alle deuren
 • Afmeting: 2.80 x 3.10 x 1.80m (lxbxh)

Standaard geleverd met: 2 staanders, 12 grondpennen, 2scheerlijnen, 1 opbergtas. Extra staanders om van de deuren luifels te maken zijn optioneel leverbaar met set van 2 stuks.

Prijs: € 789,-

https://youtu.be/kwTgTpxMcLk

Luifel

De iKamper luifel biedt bescherming tegen zon en regen wanneer je met je gezin op doorreis bent. De luifel is snel aan de Skycamp of X-Cover daktent geritst en de grote overkapping zorgt ervoor dat de keuken of het zitgedeelte altijd schaduw heeft.

 • Te gebruiken als zonneluifel of als beschutting tegen de regen
 • Eenvoudig op te zetten
 • 100% waterproof
 • Extra groot formaat; afm.: 4.30 x 2.80m
 • Bevestigd dmv een rits aan de hoofdingang van de Skycamper of X-Cover

Standaard geleverd met 4 staanders, grondpennen, scheerlijnen en opbergtas

Prijs: € 429,-

Schoen-organizer

De schoen-organizer biedt een droge opbergplaats aan tot 6 paar schoenen. Daarbovenop heeft deze organizer een afdekking als bescherming tegen regen. Het kan eenvoudig aan de bevestigingsrail onder de daktent worden gehangen en hangt op een ergonomische plek naast de ladder. Prijs : € 89,-

Organizer

Ideaal voor het bewaren van campingspullen, keukengerei, toiletartikelen of speelgoed voor de kleintjes. De organizer kan gemakkelijk aan de rail onder de daktent worden bevestigd en hangt handig naast de ladder. Het heeft 4 grote vakken en kan, wanneer niet in gebruik, gemakkelijk worden gevouwen. De organizer is gemaakt van sterk 600D polyester.Prijs: € 89,-

Binnentent

De binnentent wordt (zoals de naam al doet vermoeden) binnen in de Skycamp 2.0 of de X-Cover bevestigd en vormt een extra isolatielaag samen met de buitentent. De tent blijft daarmee door lichaamswarmte en externe verwarmingsbronnen langer warm. Ook biedt het een bescherming tegen condens, dat vaak door ademen, lichaamswarmte of door koken in combinatie met koudere buitentemperaturen ontstaat.

Prijs: € 290,-

All-in-One Outdoorkeuken "AOIKS"

Alles wat de outdoor chef nodig heeft !

Tafel, kooktoestel, keukengerei, levensmiddelen en (koude) drankjes vinden hun plaats in deze praktische aluminium kist.

Door het compacte ontwerp, weegt de AIOKS slechts 10 kg en is met een breedte / hoogte van 50 cm gemakkelijk op te bergen.

Eenmaal uitgeklapt, biedt de AIOKS plaats aan ieder gezinslid.

Gezellig rondom de AIOKS zittend, plannen jullie onder de sterrenhemel jullie volgende gezamenlijke avontuur. Of je doet weer ouderwets gezelschapsspelletjes met elkaar !Prijs : € 489,- https://youtu.be/EIxZSiBKirk

Anti-diefstal montagebeugels

De RVS anti-diefstal montagebeugels worden over de schroeven van de bevestigingsplaatjes gemonteerd om losdraaien te voorkomen. Twee sloten behoren bij deze set, welke aan iedere dwarsdrager bevestigd kan worden. Hiermee blijf je er zeker van dat je Skycamp 2.0 of X-Cover daktent op het voertuig blijft, vooral wanneer je deze langere tijd onbeheerd laat staan.

Prijs: € 129,-