"Dare to be Different" QUAD Luifel : Prijs: € 350,- incl. BTW

De Quad is de snelst opzetbare luifel uit in assortiment. Alle stokken van deze luifel zitten vast in de cassette waardoor gemak het toverwoord is bij de Quad.

De Quad luifel is er in twee maten: 2.5m breed x 2m uitval of 2m breed x 2.5m uitval. Deze luifel is binnen enkele minuten op te zetten en geeft een heerlijk aangename overkapping naast uw voertuig. De luifel wordt op een eenvoudige manier aan uw dakdragers gemonteerd.

De luifel bevindt zich in een aluminium cassette die voorzien is van een hoes met rits. Voor het gebruik van de luifel ritst men de hoes open; rolt de luifel af en zet de poten neer. Dan verbind men de voor balk van de luifel met twee telescoopstokken aan de cassette en spant de luifel op.

De Quad Luifel kan aan elke zijde van het voertuig worden gemonteerd op de dakdrager of roofrack.

De montage middelen bij deze luifel maken het mogelijk om hem op een willekeurig dakdrager of roofrack direct te monteren. Er zijn geen extra liggers nodig voor montage.

Specificatie

  • Body: 300G Canvas (Katoen/Polyester)met PU coating ,Water-dicht 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
  • Transporthoes: Grijze PVC 1200D-680Gr naden zijn hoogfrequent gelast.
  • Kleur: Zand
  • Uitgevouwen afmetingen: 250cmx200cm
  • Ingeklapte afmetingen: 250x15x8cm
  • De luifel weegt: 7,5kg

Opties:

Voor de Quad Luifel 250x200 zijn er twee opties verkrijgbaar.

  • Losse zijwand zonder raam : € 145,-
  • Een complete ondertent met dichte kuip als grondzeil + ramen en horengaas deuren met verduistering: € 650,-

Wand voor Quad Luifel :
Voor de Quad luifel van Dare To Be Different leveren wij losse zijwanden. Deze zijwanden hebben geen ramen en zijn uitermate geschikt als u voldoende heeft aan een windvrij hoek onder uw luifel.

beschikbare maten zijwanden Quad luifel : 2 x 2 m / 2 x 2.3m / 2,5 x 2 m / voorwand 2,5 x 2 m : € 145,-

Van luifel tot voortent

Maak van de Quad luifel 2.50m breed in een handomdraai een complete voortent! De wanden zijn voorzien van hor-gaas, verduistering én ramen ! De voortent bestaat uit 2 zij-wanden, voor- en achterwand én een degelijk aanritsbaar grondzeil van pvc, eenvoudig aan het frame te bevestigen voor gegarandeerd droge voeten.