AUTODAKTENTEN.BEVOOR EEN DAKTENT DIE OP ALLE AUTOMERKEN past !

DAKTENTENFESTIVAL BELGIE

WWW.DAKTENTENFESITVAL.BE

Op dit eerste daktenten-festival van België (14-15-16 juni 2019) was een hoop gezelligheid en sfeer !

Iedereen wisselde ervaringen uit met mede daktent-kampeerders, verhalen van prachtige reizen, en genoten we van de mooie natuur van de Antwerpse Kempen en het mooie zonnige weer !

WAAR was dit festival ? Camping Houtum, Houtum 39, Kasterlee, België

Kijk hiernaast naar een impressie van dit unieke Daktentenfestival, en geniet alvast een beetje mee, wie weet gaat u ook de volgende keer mee !

KOMT U OOK MET UW DAKTENT KAMPEREN ?

Dat kan tijdens het 2e Nederlandse daktent-festival op 13, 14, 15 september 2019 op Camping De Vledders in Schipborg/Drenthe. Dit is de basis voor de 2e editie van het Daktentfestival in Nederland. Deze camping ligt midden in UNESCO Geopark De Hondsrug in Noord-Drenthe. De camping ligt op 15 autominuten van Groningen en Assen.

Schrijf in als deelnemer en koop een ticket voor dit unieke daktentenfestival !, zie voor meer informatie: https://www.daktentfestival.nl/

LANGSKOMEN ALS BEZOEKER ?

Altijd al eens willen weten of een daktent praktisch is? Welk model het beste bij jou past? Hoe je een daktent opstelt? Of je er in elk seizoen mee kan kamperen? Kom dit allemaal te weten tijdens het gratis bezoek moment, op zaterdagmiddag 14 September.