AUTODAKTENTEN.BEde DAKTENT DIE OP ALLE AUTOMERKEN past !

Inspiration for your home on the road ......!

RTT VAN-LIVE ! ofwel : RoofTopTent in combinatie met Van-life (lichte vracht / MPV /SUV / 4x4). Met 40 jaar kampeer ervaring van tenten, caravans en campers weet Mark van Dijk u precies het ultieme kampeer gevoel te geven zoals outdoor bedoeld is.

Genieten van de natuur en de vrijheid in het kwadraat! Back to Basic! Zomaar een paar kreten waar steeds meer kampeerders naar verlangen. Vrijheid, natuur en avontuur, het is allemaal mogelijk voor iedereen die van het buitenleven houdt ongeacht zijn leeftijd.

Altijd spijt gehad dat u vroeger niet gebackpackt heeft? RTT Van-life brengt het avontuur-gevoel terug in u naar boven met een hedendaags slaap en living comfort in uw daktent en auto.

Wij, van AUTODAKTENTEN.BE kijken graag naar de mogelijkheden om uw auto te voorzien van bergruimte, keuken en of zitmogelijkheden. Betaalbaar (kwalitatief & demontabel) maatwerk omdat iedere auto en mens anders is.

Zie hier onze foto’s van een Mercedes Vito inrichting. Een lichte vracht inrichting voor twee personen met optimale opbergmogelijkheden en gezelligheid van een luxe camper/mobilhome. U slaapt op de eerste verdieping in een autodaktent naar keuze. Slapen alsof u op safari bent in Zuid Afrika, wakker worden op hoger niveau en genieten van het prachtige uitzicht als u de blindering van de daktent s’ochtend open doet. Wie wil dit leven nou niet!

Zoals het levensmotto van de Land Rover rijders zegt “One Life, live it”, voegen wij daaraan toe “One Life, Van-Life” Kom gerust eens langs om uw mogelijkheden te bekijken !

Bus/Camionette VANLIFE

Een complete inrichting, voldoende kastruimte, en demontabel, dit zijn de drie uitgangspunten voor het inrichting van een bus/camionette, voor een geslaagde vakantie ! Bijv. Mercedes Vito, Ford Transit, VW transporter etc.

MPV/SUV/4X4 VANLIFE

Maak de laad-ruimte van bv. uw Peugeot Partner / Citroen Berlingo / VW Caddy / Opel Combo/ 4 x 4 SUV en vele andere types, praktisch met een uitneembare kast/keuken unit tijdens uw vakantie, en na uw verlof weer bruikbaar voor dagelijks gebruik van uw bagageruimte !

OEHOE kampeer trailer

Deze mini caravan is ontstaan door het idee dat we eigenlijk alleen een goede slaapplek nodig hebben. Leven doen we buiten in de natuur. Genieten doen we elk moment. Een multifunctionele kampeertrailer van slechts 280 kg eigengewicht en 750 kg max. toelaatbaar gewicht. En dat alles vanaf € 4.995,00. Back to Basic in deze caraVAN-LIFE!