grootste variatie daktenten van Belgie !

daktenten

Dé expert in dakdragers is óók leverancier van kwaliteitsvolle daktenten ! Er zijn maar liefst 7 modellen, waarvan 5 softcovers (Ayer, Kukenam, Approach, de Autana en de Foothill) en 2 hardcover modellen (Basin en de Basin Wedge). Uiteraard zijn de daktenten van Thule verkrijgbaar bij AUTODAKTENTEN.BE

De daktenten van Thule zijn gebouwd op basis van betrouwbare kwaliteit. Deze zeer duurzame, waterdichte en goed ontworpen daktenten zijn klaar om uw avontuurlijke vakanties te trotseren!

Thule dakdragers

Het begint allemaal met een Thule dakdrager. Met een Thule dakdrager bent u klaar voor uw avonturen en weet u dat u alles mee hebt wat u wilt. Bij combinatie met andere Thule producten vormen de dakdragers ook een beginpunt voor het meenemen van de extra speciale uitrusting waarmee u uw passies kunt realiseren, met dragers voor uw fietsen, uw ski’s, uw kano’s of kajaks, en uw surfboards. Om nog maar niet te spreken over de extra veilige dakkoffers en sinds 2020 ook daktenten.

THULE Explorer AYER

De AYER is een compacte softcover daktent, licht in gewicht (48 Kg), geschikt voor 2 pers. en mooi afgewerkt en leverbaar in 2 kleuren.

Prijs : € 1.499,-

THULE Explorer KUKENAM

Deze mooi afgewerkte softcover daktent is geschikt voor 2 personen en leverbaar in 2 verschillende kleuren (grijs of groen).

Prijs : € 1.999,-

THULE Explorer AUTANA 3

Deze softcover daktent incl. luxe ondertent is leverbaar in 2 breedtematen, 140 en 180cm breed.

Prijs : € 2.229,-

THULE APPROACH "M"

NIEUW in het THULE assortiment ! Moderne vorm die zorgt voor ruim interieur én Panoramisch uitzicht

Prijs : 3.049,-

THULE FOOTHILL

Deze softcover daktent biedt slaapplek voor 2 pers. én ruimte voor extra bagage, kayak of fiets !

Prijs : € 1.999,-

THULE BASIN Wedge

Deze hardcover daktent biedt slaapplek voor 2 pers. én ruimte als dakkoffer !

Prijs : € 3.559,-

THULE BASIN

Deze hardcover daktent biedt slaapplek voor 2 pers. én ruimte als dakkoffer

Prijs : € 3.559,-