AUTODAKTENTEN.BEgrootste variatie daktenten van Belgie !


Uitbreiding van ons assortiment ....

AUTODAKTENTEN.be is altijd op kampeergebied aktief ! Zo brengen wij in 2021 weer verschillende nieuwe ontwikkelingen op kampeergebied ! Om ons assortiment uit te breiden, bieden wij nu tevens bijzondere mini-caravans aan met een maximaal toelaadbaar gewicht van 750 Kg én waarvoor enkel een B-rijbewijs nodig is ! Neem alvast een voorproefje op de website: www.outdoorcaravans.be


Thule FOOTHILL

NIEUWE Thule Primeur in 2021:

De autodaktent met extra ruimte op de dakdrager voor uw fiets of kajak !

Prijs : € 1.730,-

Dare to be Different 140S Light-Weight

DTBD komt in 2021 met een unieke light-versie daktent; dus nu óók mogelijkheden voor auto's met een lagere dak-last capaciteit ! Nu al te zien bij autodaktenten.be !

Prijs : € 1.100,-Nieuw 2021 model hardcover, 140cm breed: Miles Starling

Nieuw bij ons binnen gekomen : de Miles STARLING ! Een bijzonder mooie 2-persoons, 140cm brede daktent, uitgevoerd met met 2 panorama hoekramen ! Luxueuze afwerking met een hoogglans aerodynamische hardcover die automatisch opent d.m.v. 4 gasdrukveren. Tentdoek leverbaar in donkergrijs of donkergroen.

Prijs : € 2.950,-

ÓÓK NIEUW zijn de 160cm brede Hopper Family én de 180cm brede KHOSI Family van Femkes RoofTopTents !

DAKTENTKARAVAAN

De Daktenkaravaan is een samenwerking tussen Dutch Adventure Tours, Femkes Rooftop Tents en Autodaktenten.be.

Onze definitie van de Daktentkaravaan is: "Samen een mooie route afleggen, met eigen auto en een daktent. Soms wat langer en dan weer wat korter. Maar elkaar telkens weer ergens treffend om ervaringen uit te wisselen. Ervaringen opgedaan onderweg, maar ook de ervaring van het zelf reizen met een daktent".

Meer info: https://www.dutchadventuretours.nl/daktentkaravaan/