AUTODAKTENTEN.BEgrootste variatie daktenten van Belgie !

Wij zijn verhuisd van Bredabaan 31 naar nr. 27 !

De locatie op nr. 31 was te klein geworden, en zijn wij op 15 maart jl. verhuisd naar een mooie royale ruimte op Bredabaan 27 waar wij u 400m2 kampeerplezier kunnen aanbieden !

Deze locatie biedt ruimte aan 8 merken autodaktenten waarmee we de grootste variatie daktenten van Belgie aanbieden.

"Aniewhere" geproduceerd in Europa !

De Aniewhere van Dare to be Different is een 100% Nederlands product en wordt in serie geproduceerd.

Modulair: De Aniewhere is uniek omdat het ontwerp gebaseerd is op een modulaire- en flexible basis. Dit maakt het mogelijk om in de toekomst de standaard kleurrijke tent eenvoudig aan te passen: u heeft de keuze uit 2 fraaie kleurcombinaties doek.

De luifels boven de deuren zijn ook modulair en optioneel te bestellen, in diverse kleuren. Zo kunt u een eigen unieke tent samenstellen. Door middel van een rits worden de luifels aan de tent bevestigd, flexibele stokken spannen de luifels zodanig dat er een ‘dakje’ boven de ingang ontstaat. Prijs : € 3.995,-

Uitbreiding van ons assortiment ....

AUTODAKTENTEN.be is altijd op kampeergebied aktief ! Zo brengen wij in 2022 weer verschillende nieuwe ontwikkelingen op kampeergebied ! Om ons assortiment uit te breiden, bieden wij nu tevens bijzondere mini-caravans aan met een maximaal toelaadbaar gewicht van 750 Kg én waarvoor enkel een B-rijbewijs nodig is ! Neem alvast een voorproefje op de website: www.outdoorcaravans.be


Thule FOOTHILL

NIEUWE Thule Primeur in 2021:

De autodaktent met extra ruimte op de dakdrager voor uw fiets of kajak !

Prijs : € 1.830,-


Nieuw 2022 model hardcover, 140cm breed: Miles Starling

Nieuw bij ons binnen gekomen : de Miles STARLING ! Een bijzonder mooie 2-persoons, 140cm brede daktent, uitgevoerd met met 2 panorama hoekramen ! Luxueuze afwerking met een hoogglans aerodynamische hardcover die automatisch opent d.m.v. 4 gasdrukveren. Standaard geleverd met een vochtregulerend ondermatras én een luifel ! Tentdoek leverbaar in donkergrijs of donkergroen.

Prijs : € 2.750,-

ÓÓK NIEUW is de 180cm brede KHOSI Family van Femkes RoofTopTents !

Campwerk Adventure nu ook in Olijf groen leverbaar !

Het populaire model van Campwerk, type Adventure is naast de originele lichtgijze kleur nu ook leverbaar in olijf-groen. De wildkampeerders onder ons hebben hier rijkhalzend naar uitgekeken, om onopvallend in de natuur te kamperen ! De Campwerk Adventure is in twee breedte maten leverbaar, t.w.: de 2 persoons 140cm en de 3 persoons 165cm breed.

Zie voor meer info: Campwerk Adventure

DAKTENTKARAVAAN

De Daktenkaravaan is een samenwerking tussen Dutch Adventure Tours, Femkes Rooftop Tents en Autodaktenten.be.

Onze definitie van de Daktentkaravaan is: "Samen een mooie route afleggen, met eigen auto en een daktent. Soms wat langer en dan weer wat korter. Maar elkaar telkens weer ergens treffend om ervaringen uit te wisselen. Ervaringen opgedaan onderweg, maar ook de ervaring van het zelf reizen met een daktent".

Meer info: https://www.dutchadventuretours.nl/daktentkaravaan/

Tip: Veilig & self-supporting op vakantie:

Koop bijvoorbeeld deze handige, in 2 seconden-douche tent bij Decathlon.be ! voor 40 euro heb je privacy én veilige afstand ! En.... eigen sanitair met een draagbaar "Porta Potti"toilet van Thetford en een Solar Shower als douche, wél zo slim, en ben je niet afhankelijk van sanitair én Corona-veilig....