AUTODAKTENTEN.BEgrootste variatie daktenten van Belgie !

"Dare to be Different" PENTA Luifel 270: Prijs: € 995,- incl. BTW

Met de Penta 270 heeft u snel bijna twaalf vierkante meter overdekte ruimte naast en achter uw auto, bus, aanhanger of caravan.

De luifel is in een handomdraai op te zetten en geeft een heerlijk aangename overkapping rond uw voertuig. De luifel wordt op een eenvoudige manier aan uw dakdragers gemonteerd. De luifel bevindt zich in een cassette de cassette is voorzien van een hoes met rits. Voor het gebruik van de luifel ritst men de hoes open en klapt de luifel uit om het scharnierpunt. De bijgeleverde telescoopstokken ondersteunen de luifel op drie plaatsen.

Standaard heeft de Penta Luifel 270 het scharnierpunt rechts. De Penta Luifel 270 is ook verkrijgbaar met het scharnierpunt links .

Nieuw:

De Penta Luifel 270 is vernieuwd waardoor het grondvlak naast de auto is vergroot. Op de afbeelding ziet u het nieuwe model. Standaard wordt de luifel met de grote voorwand geleverd. Optioneel kunnen er extra wanden worden aangeschaft deze passen in alle overige segmenten . Deze wanden zijn onderling te combineren met elkaar. Hierdoor kan de luifel rondom helemaal gesloten worden waardoor men een hele grote afgesloten voortent creëert.

Losse zijwanden voor Penta luifel :

Zijwand zonder raam: 1.15m € 95,- / zijwand met raam: 2,5 : € 175,- / zijwand met raam 2,15m : € 175,-

Specificatie

  • Body: 300G Canvas (Katoen/Polyester)met PU coating ,Water-dicht 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
  • Transporthoes: Licht grijze PVC 1200D-680Gr naden zijn hoogfrequent gelast.
  • Kleur: Grijs (nieuw 2020) of Zand
  • Standaard geleverd met 1 zijwand van 2,5 m
  • Uitgevouwen afmetingen: zie afbeelding
  • Ingeklapte afmetingen: 255x15x15cm
  • De luifel weegt: 11kg