AUTODAKTENTEN.BEde DAKTENT DIE OP ALLE AUTOMERKEN past !

Vochtregulerende ondermatrassen :

Een condenswerend ondermatras zorgt voor nog meer slaapcomfort door de permantente vochtcirculatie onder het standaard matras. De ondermatrassen zijn speciaal gemaakt voor gebruik onder het matras van de daktent en kunnen met de tent en matras dichtgeklapt worden.

De unieke 3D-structuur van onze ondermatrassen zorgen voor een gezonde en aangename slaapomgeving in uw daktent. Door toepassing van dit ondermatras onder het normale matras wordt vocht- en schimmelvorming effectief voorkomen. De open structuur absorbeert transpiratie- en condensatievocht dat door de luchtcirculatie snel verdampt

Vocht-regulerend ondermatras kunststof: € 175,- incl. BTW

DTBD Ondermatras "extreme Ventilation"

Dit ondermatras heeft bijna geen elastisch vermogen daardoor zorgt deze ondermatras voor een hoge mate van ventilatie onder de matras waardoor vocht onder het matras makkelijk weg kan.

 • Materiaal: Kunststof met metaal
 • Uitgepakt: B140xL230xH1,5cm
 • Gewicht: 5KG

Ondermatras Extreme Ventilation en Comfort : € 89,-

incl. BTW (120x210x1,5 cm voor Miles / Hopper daktent, zonder randafwerking)

Deze 3D mesh ondermatras zorgt door zijn elastisch vermogen voor meer slaapcomfort en voor ventilatie.

 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Wit
 • Gewicht: 5Kg
 • B120xL210xH1,5cm (Miles en Hopper hardcover daktent) € 89,- zoals getoond op foto.

 • B140xL230xH1,5cm (Dare To Be Different daktent maat) incl. randafwerking € 145,-


NASA OPLEGMATRAS : € 150,- incl. BTW (afm. 200x117x3,5cm lxbxh)

Een oplegmatras van 3,5 cm dik traagschuim voor extra slaapcomfort. Deze wordt op het standaard matras gelegd en is voorzien van een afritsbare tijk in badstof of een dubbeldoek tijk. Prijzen voor een oplegmatras op maat voor de Hopper of Miles daktent (afm. 117x200 cm) zijn vanaf € 150,- Andere formaten op aanvraag.

Twenteland koudschuim matrassen:

De standaard matras in een daktent voldoet niet altijd aan de wens van de gebruiker. Speciaal voor diegene met rug en gewrichtsklachten kunnen we een maatwerkmatras leveren van de Nederlandse matrassenfabrikant Schalk. Twenteland matrassen zijn van een hoge kwaliteit ontwikkeld en speciaal voor daktenten. Het bijzondere van deze matras is dat hij een hoog slaapcomfort geeft bij vanaf slechts 6 cm dikte (3 koudschuimlagen van 2 cm). Een dikkere matras kan in de meeste daktenten namelijk niet toegepast worden. Onze comfortmatras is opgebouwd uit drie lagen van verschillende soorten koudschuim, waardoor de matras een opvallend hoog comfort biedt bij een beperkte dikte. De uitstekend ventilerende tijk is afritsbaar en kan gewassen worden. Deze matrassen worden op maat gemaakt en zijn van Nederlandse productie. Ook voor schanierbare daktenten worden de matrassen klapbaar gemaakt.

Specificaties

 • Nederlands fabricaat met 40 jaar ervaring
 • 3 lagen verschillende soorten HR-koudschuim met een open celstructuur (goede ventilatie)
 • Zeer goed ventilerende matras-hoes met 50% meer luchtdoorlatendheid

Prijzen op aanvraag, afhankelijk van maatvoering en specificaties. Ieder matras wordt apart gemaakt door Twenteland matrassen.