Autodaktenten.be

Het daktent avontuur start in onze showroom !

iKamper is wereldwijd bekend als het om klasse gaat met een hoogstaande kwaliteit.

Exoshell 270° Vrijstaande hardshell luifel van iKamper

Breid je overdekte leefruimte uit tijdens het kamperen! Met de ExoShell Luifel van iKamper bescherm je niet alleen een ongelooflijk groot gebied rond het voertuig tegen regen en zon, en is snel en gemakkelijk op te zetten!

De 270-graden luifel heeft geen steunpoten nodig en kan in slechts enkele minuten worden opgezet. Alleen op dagen dat de wind opsteekt, worden de steunpoten gebruikt. De zes geïntegreerde poten kunnen eenvoudig worden uitgeklapt en bieden extra stabiliteit aan de luifel. Is het windstil, dan kan de luifel volledig vrijstaand worden uitgeklapt. Door haar windbestendigheid, uitstekende UV-bescherming en waterdichtheid biedt de luifel betrouwbare bescherming tegen alle vier seizoenen.

Tijdens uw reis, verdwijnt deze in een oogwenk in haar robuuste hardshell aluminium behuizing.

De behuizing van de luifel, gemaakt van geanodiseerd aluminium, biedt maximale bescherming tegen vuil, weersinvloeden en externe schade. De ExoShell kenmerkt zich door een bijzonder hoge duurzaamheid, zelfs off-road !

Een ander voordeel van de hardshell: Aan de onderzijde van het stevige aluminium frame kunnen diverse accessoires eenvoudig worden ingehaakt.

LUIFEL SPECIFICATIE

Prijs : € 1.980,-

iKamper EXO SHELL 270° luifel

Luifel

Hardcover

Gewicht

30 Kg

Kleur

Zwart

AFMETINGEN, GEWICHT & GARANTIE

  • Totale oppervlakte luifel : 11,2 m2
  • Totale afmeting geopend : 499 × 390 × 231 cm
  • Afmeting gesloten: 20 × 246 × 18 cm
  • Afmeting binnenhoogte: max. 2.30m
  • Gewicht luifel :  30 Kg
  • Garantie: 2 jaar