Autodaktenten.be

Het daktent avontuur start in onze showroom !

DTBD Outdoor Quad Luifel awning markiese 201904173

Dare to be Different levert naast kwaliteitsvolle daktenten óók mooie uitrolluifels ! De veel aangekochte Quad luifel, of de Penta 180 en de 270 versie, zijn al door vele kampeerders in gebruik genomen !

De luifels van Dare to be Different bieden goede beschutting tegen regen of de zon. Ze zijn makkelijk op te zetten om in slechts enkele minuten de perfecte plek te creëren om te kunnen koken, eten of om te genieten van het buitenleven. 

Met een luifel heb je rondom de auto een comfortabele schaduwplaats, ideaal als je kampeert in zonnige oorden. Ga je juist naar regenachtige plaatsen? Dan zijn de luifels ideaal om te schuilen. Want al onze luifels zijn waterbestendig en bovendien kan je ze volledig dicht maken met de zijwanden. Zo heb je altijd de perfecte plek!

De luifel past met de meegeleverde hoekbeugel op Thule Wingbar dakdragers, maar kan met een universeel bevestigingsset óók op standaard dakdragers gemonteerd  worden. 

De ondertent voor de Quad luifel van Dare to be Different is een handige accessoire voor kampeerders die graag extra ruimte willen creëren onder hun luifel. Met deze tent kun je een gezellige leefruimte maken, waar je bijvoorbeeld kunt koken, eten, relaxen of spullen opbergen. De tent is eenvoudig te bevestigen aan de luifel en biedt bescherming tegen de elementen.

LUIFEL SPECIFICATIE

Prijs : € 350,-

Dare to be Different QUAD luifel

Luifel

Softcover

Gewicht

7,5 Kg

Kleur

Zand

AFMETINGEN, GEWICHT & GARANTIE

  • Afmeting gesloten: 255x15x10 cm of 205x15x10cm (lxbxh)
  • Afmeting binnenhoogte: max. 2.2m
  • Gewicht luifel :  7,5 Kg
  • Garantie: 2 jaar
  • Gratis 12 maanden extra garantie na registratie via www.dtbdoutdoor.eu

Zijwand of voorwand 2 x 2m / 2 x 2.5m (hxb) : € 145,-

Ondertent voor extra leefruimte, incl. grondzeil : € 650,-

Bij de luifel worden 2 inox hoekbeugels geleverd die passen in de rail van Thule Wingbars

Bevestigingsset voor universele dakdragers : € 50,-