Autodaktenten.be

Het daktent avontuur start in onze showroom !

DTBD Penta Awning Grey 270-180 2021 Banner

Dare to be Different levert naast kwaliteitsvolle daktenten óók mooie uitrolluifels ! De basic Quad luifel, de Penta 180 én de Penta 270 versie, zijn al door vele kampeerders in gebruik genomen !

Nog meer leefruimte 

De Penta 270  luifel biedt voldoende overdekte ruimte om ook overdekt bij de kofferbak te kunnen! Zo kan je altijd droog bij al je uitrusting.

Verkrijgbaar voor twee zijdes

De luifel wordt individueel op de dakdragers gemonteerd met behulp van het railsysteem in de dakdragers. De Penta 270 is verkrijgbaar in twee verschillende opties, een voor de passagierszijde en een voor de bestuurderszijde.

Met een luifel heb je rondom de auto een comfortabele schaduwplaats, ideaal als je kampeert in zonnige oorden. Ga je juist naar regenachtige plaatsen? Dan zijn de luifels ideaal om te schuilen. Want al onze luifels zijn waterbestendig en bovendien kan je ze volledig dicht maken met de zijwanden. Zo heb je altijd de perfecte plek!

De luifel past met de meegeleverde hoekbeugel op Thule Wingbar dakdragers, maar kan met een universeel bevestigingsset óók op standaard dakdragers gemonteerd  worden.

LUIFEL SPECIFICATIE

Prijs : € 1.095,-

Dare to be Different PENTA 270 luifel

Luifel

Softcover

Gewicht

15 Kg

Kleur

Zand / Grijs

AFMETINGEN, GEWICHT & GARANTIE

  • Afmeting gesloten: 255 x 15 x 15 cm (lxbxh)
  • Oppervlakte geopend : 12 m2
  • Afmeting binnenhoogte: max. 2.50m
  • Gewicht luifel :  15 Kg
  • Garantie: 2 jaar
  • Gratis 12 maanden extra garantie na registratie via www.dtbdoutdoor.eu

Zijwand met raam 2.15m breed : € 190,-/ Zijwand zonder raam 1.15m breed: € 115,- (Voorwand 2.50m breed wordt standaard meegeleverd)

Bij de luifel worden 2 inox hoekbeugels geleverd die passen in de rail van Thule Wingbars

Bevestigingsset voor universele dakdragers : € 50,-