Autodaktenten.be

Het daktent avontuur start in onze showroom !

DTBD Outdoor Penta Luifels awnings markiese201904178

Dare to be Different levert naast kwaliteitsvolle daktenten óók mooie uitrolluifels ! De basic Quad luifel, de Penta 180 én de Penta 270 versie, zijn al door vele kampeerders in gebruik genomen !

Nog meer leefruimte 

Met de Penta 180 heeft u snel meer dan negen vierkante meter overdekte ruimte naast uw auto, bus, aanhanger of caravan.

De luifel is in een handomdraai op te zetten en geeft een heerlijk aangename overkapping rond uw voertuig. De luifel wordt op een eenvoudige manier aan uw dakdragers gemonteerd. De luifel bevindt zich in een cassette de cassette is voorzien van een hoes met rits. Voor het gebruik van de luifel ritst men de hoes open en klapt de luifel uit om het scharnierpunt. De bijgeleverde telescoopstokken ondersteunen de luifel op drie plaatsen.

Standaard heeft de Penta Luifel 180 het scharnierpunt rechts. De Penta Luifel 180 is ook verkrijgbaar met het scharnierpunt links.

Verkrijgbaar voor twee zijdes

De luifel wordt individueel op de dakdragers gemonteerd met behulp van het railsysteem in de dakdragers. De Penta 180 is verkrijgbaar in twee verschillende opties, een voor de passagierszijde en een voor de bestuurderszijde.

Met een luifel heb je rondom de auto een comfortabele schaduwplaats, ideaal als je kampeert in zonnige oorden. Ga je juist naar regenachtige plaatsen? Dan zijn de luifels ideaal om te schuilen. Want deze luifel is waterbestendig en bovendien kan je ze volledig dicht maken met de zijwanden. Zo heb je altijd de perfecte plek!

De luifel past met de meegeleverde hoekbeugel op Thule Wingbar dakdragers, maar kan met een universeel bevestigingsset óók op standaard dakdragers gemonteerd  worden.

LUIFEL SPECIFICATIE

Prijs : € 995,-

Dare to be Different PENTA 180 luifel

Luifel

Softcover

Gewicht

11 Kg

Kleur

Zand

AFMETINGEN, GEWICHT & GARANTIE

  • Afmeting gesloten: 255 x 15 x 15 cm (lxbxh)
  • Oppervlakte geopend : 12 m2
  • Afmeting binnenhoogte: max. 2.50m
  • Gewicht luifel :  15 Kg
  • Garantie: 2 jaar
  • Gratis 12 maanden extra garantie na registratie via www.dtbdoutdoor.eu

Zijwand met raam 2.15m breed : € 190,- / Zijwand zonder raam 1.15m breed: € 115,- (Voorwand 2.50m breed wordt standaard meegeleverd)

Bij de luifel worden 2 inox hoekbeugels geleverd die passen in de rail van Thule Wingbars

Bevestigingsset voor universele dakdragers : € 50,-