Autodaktenten.be

Het daktent avontuur start in onze showroom !

Het Duitse merk Campwerk kenmerkt zich door kwaliteitsevolle daktenten, en levert tevens mooie luifels. Met het zonnescherm voor je auto creëer je op warme dagen een koele schaduwplek en als het regent, een droge schuilplaats waar de regen niet meer is dan een zacht geluid op het dak van het zonnescherm.

Bijzonderheden

De 270° luifel van CAMPWERK wordt op de auto gemonteerd, zwaait zijdelings open vanaf de bestuurdersdeur tot volledig over de bagageruimte en biedt zo extra ruimte.

 

Toch kan het zeer snel en gemakkelijk worden opgezet: De staanders zijn rechtstreeks verbonden met de stabiele zij-armen en worden eenvoudig uitgeklapt. Het omslachtig vasthouden en plaatsen van de luifelpoten behoort nu tot het verleden.

Bovendien kan de luifel bij de op- en afbouw vrijstaand worden opgesteld – en dus gemakkelijk door één persoon alleen worden opgezet.

 

En wat als er ook nog wind is? Dan is dat ook geen probleem, want de luifel kan optioneel rondom worden uitgebreid met zijwanden, zodat een volledig afgesloten, extra ruimte ontstaat. Als de wind maar van één kant komt, kan natuurlijk maar één zijwand als wind- en regenbescherming worden getrokken.

 

Een beschermende transporthoes beschermt uw luifel tijdens het transport. Het doek van de luifel is sneldrogend en waterafstotend, zodat vocht er vanaf rolt.

Een beschermende transporthoes beschermt uw luifel tijdens het transport.

Details

De luifel past met de meegeleverde hoekbeugels op Thule Wingbar dakdragers, maar kan met een universeel bevestigingsset óók op standaard dakdragers gemonteerd  worden. 

LUIFEL SPECIFICATIE

Prijs : € 1.280,-

Campwerk 270° luifel

Luifel

Softcover

Gewicht

17 Kg

Kleur

Zwart

AFMETINGEN, GEWICHT & GARANTIE

  • Totale oppervlakte luifel : 7,3 m2
  • Afmeting gesloten: 212cm x 16cm (lxh)
  • Afmeting binnenhoogte: max. 2.10m
  • Gewicht luifel :  17 Kg
  • Garantie: 2 jaar

Uitbouwset van luifel tot voortent : € 798,- (zijwanden zijn ook los van elkaar te gebruiken)

Bij de luifel worden 2 inox hoekbeugels geleverd die passen in de rail van Thule Wingbars

Bevestigingsset voor universele dakdragers : € 50,-