AUTODAKTENTEN.BEgrootste variatie daktenten van Belgie !

"DTBD" SKYLODGE    Prijs: € 4.200,- excl. BTW, excl. plaatsing

Speciaal voor campings biedt Dare To Be Different "DTBD" de Skylodge aan, uniek in Europa ! Creëer de ultieme kampeerbeleving op uw camping met de Sky Lodge een unieke Glamping verhuur-tent met twee verdiepingen. Zo kunnen uw gasten het unieke Safari-gevoel beleven op uw camping !

De Sky Lodge is een Glamping concept wat gebasseerd is op het principe van een daktent met onder de gehele daktent een hele ruime living. De Sky Lodge is snel op te zetten, de ondertent van de Sky Lodge living hangt aan de boven-tent en is eenvoudig te plaatsen en af te spannen.

De Sky Lodge verdieping biedt slaapruimte voor maximaal 4 personen. De living op de begane grond heeft een ruime oppervlakte van 12m2, ruimte genoeg voor een living met eettafel, een keuken en natuurlijk de ladder naar de bovenverdieping.

De Sky Lodge komt het best tot zijn recht op een vlondervloer van minimaal 24m2 waardoor de Sky Lodge ook gelijk voorzien is van een veranda van 12m2. Deze geringe afmetingen biedt u de mogelijkheid om meer rendement uit uw beschikbare grond oppervlak te halen.

De voorwand van de Sky Lodge kan boven de veranda worden uitgezet als een luifel of optioneel is er een tarp leverbaar die boven de veranda van de Sky Lodge permanent opgehangen kan worden. Hiermee wordt de leefruimte van de Sky Lodge verdubbeld.

De Sky Lodge heeft het unieke vouwsysteem van een daktent waardoor het opbergen van de tent buiten het seizoen heel eenvoudig is en met de hoes van 680gr/m2 PVC is de tent dan optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf, en verlengd de levensduur.

De Sky Lodge kan op een stalen- of een houten frame (=optioneel) worden gemonteerd. Bij keuze voor hout geeft dit een stoere en robuste uitstraling. Door de zand kleur past de Sky Lodge in elke omgeving. Dit Sky Lodge Glamping concept bieden wij ongemeubileerd maar in overleg ook gemeubileerd aan.

Wij bieden vier leveringsopties

  • - De Sky Lodge tent met slaapverdieping;
  • - De Sky Lodge tent met slaapverdieping en de vlonder;
  • - De Sky Lodge tent met slaapverdieping, de vlonder en inventaris;
  • - Turn key, wij leveren en plaatsen de Sky Lodge tent met slaapverdieping, de vlonder en inventaris.

Voor vragen of prijsopgave kunt u contact opnemen via het contact formulier, of bel voor een vrijblijvende afspraak, +32(0) 477788663

Download hieronder de digitale folder van de SKYLODGE :