grootste variatie daktenten van Belgie !


Dometic-Eelectrolux is een wereldwijd opererend bedrijf met een lange geschiedenis in het creëren van toonaangevende producten voor gebruik buitenshuis, thuis en voor professioneel gebruik. Voornamelijk bekend door de productie van degelijke compressor koelboxen is er door de jaren heen een uitgebreid assortiment ontstaan op outdoor gebied, en onderzoeken ze voortdurend nieuwe mogelijkheden om nieuwe producten en oplossingen te ontwikkelen. Met bijna 40.000 dealers en service locaties over de hele wereld kan je Dometic overal vinden.

Zij zetten zich in om duurzaamheid op recreatiegebied te stimuleren. Het is een verbintenis waarbij elk onderdeel van de levenscyclus van onze producten betrokken is. Van het gebruik van energiezuinige productiemethoden en recyclebare materialen tot het in staat stellen van onze klanten om duurzaam te leven; met slimme, duurzame producten die langer meegaan.

TRT 120 Electric daktent

De Dometic TRT120E is binnen enkele minuten op te zetten dankzij het 12 volt systeem en afstandsbediening (meegeleverd).

TRT 140 Air daktent

Met de 12 V-pomp, is deze opblaasbare daktent in enkele minuten volledig opgeblazen en klaar voor een nieuw buitenavontuur !

Compressor Koelbox

Geniet van krachtig en energie-efficiënt koelen dankzij een mobiele app, waarmee je je Dometic CFX3-koelbox op afstand kunt bedienen.