AUTODAKTENTEN.BEde DAKTENT DIE OP ALLE AUTOMERKEN past !

"DTBD" Bustent, type: SETUP 22   Prijs: € 595,00 incl. BTW

Nieuw in het assortiment van Dare To Be Different "DTBD" is de Setup 22. Een bus-tent die naast de auto op de grond kan worden gezet. De tent heeft een groot grondvlak en biedt ruimte aan 4 personen. Deze tent kenmerkt zich door zijn eenvoud en opzet gemak. De Setup 22 is een tent die binnen 5 minuten staat. Met zijn pakket maat van 125cmx45cmx25cm is de Setup 22 is hij praktischer in gebruik dan zijn type genoten.

Hij staat gewoon op de grond op een volledig dichte kuip. De grote deur is op meerdere manieren te openen en is ook voorzien van een muskietengaas deur. In de achtewand zit ook nog een heel groot muskietengaas raam. Door de combinatie van de toegangsdeur met muskieten gaas en het grote muskietengaas raam aan de achterkant kun je optimaal ventileren. De ramen aan de zijkant zijn van PVC. Hierdoor is ook bij regenachtig weer mogelijk veel licht te creeëren.

De Setup 22 is uit te breiden met verschillende type luifels. Ook is hij perfect te combineren met onze Penta Luifel serie. Hij is direct aan de Penta luifels te ritsen zoals de wanden ook in de Penta Luifels te ritsen zijn.

Specificatie

  • Body: 300G Canvas (Polyester/Cotton) with PU coated ,Water-proof 2500mm, Rip-stop, UV-cut
  • Uitgepakt formaat: W200 x L200 x H200/165CM
  • Ingepakt: 125 x 45 x 25 CM in een tas geleverd
  • Gewicht : 15KG