grootste variatie daktenten van Belgie !

Kom óók eind april 2023 naar de Daktent-Days !

De daktent days in 2022 waren een echt succes ! in het weekend van 16 september kwamen alle daktent kampeerders bijeen op camping Le Prahay in de Belgische Ardennen. De avond werd genoten met een hapje en een drankje rondom het kampvuur, en volgden de eerste kennismakingen met elkaar....

Zaterdag ochtend om 10 uur was er gelegenheid om gezamenlijk te ontbijten en verzorgden we een lekker gebakken eitje, onder het genot van een tasje koffie of thee ! De rest van de dag was ter vrije besteding, en werden er onder elkaar al gezellige wandelingen uitgestippeld. In de na-middag werd al snel op het camping terras genoten van een lekker Belgisch pintje, én werd genoten van de live Country muziek !

Om 18 uur ging de BBQ van start met de keuze gerookte zalm op Noorse wijze, een lekkere Brochette óf Kotelet, na het eten zorgde de enthousiaste Band Revolution uit Vlissingen voor de muzikale ondersteuning, wat uitliep op een geweldig concert uit de 60er jaren !

Zondag ochtend volgde weer het gezamenlijk ontbijt, en werden de reis ervaringen van afgelopen zomer met elkaar uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd en wie weet volgen hieruit nog wel waardelvolle vriendschappen !

Een Daktent-weekend wat zéker voor herhaling vatbaar is ! Daarom zal Camping Le Prahay jullie in het weekend verwachten en komen we graag in het weekend van 28, 29 en april weer bij elkaar, dus schrijf nu snel in, want vol=vol ! Hieronder in foto-impressie van het bijzonder gezellige kampeerweekend in het najaar van 2022 !

Graag tot volgend Daktent-weekend van 28-30 april 2023 !

Groeten, Mark & Felicia van Dijk

De Daktent-deelnemers !

......én de Sfeer beelden !


Daktent Days 2023: Ga óók mee !

Georganiseerd voor en door kampeerders van alle merken daktenten, met als doel: Ontmoet nieuwe vrienden in het weekend van 28, 29, 30 April 2023. Wij gaan óók, het zou gezellig zijn als jullie óók mee gaan !

Heerlijk genieten van de Belgische Ardennen, genieten van de prachtige natuur op camping Le Prahay direct gelegen aan rivier de Semois, gezellig samenzijn bij het kampvuur, muziek, lekker eten en nieuwe daktentkampeerders leren kennen, genieten van elkaars reisverhalen én vele daktent ervaringen !

Hoe deel te nemen aan de Daktent Days 28 - 30 April 2023 ?

LET OP bij uw reservering : Selecteer bij de optie "uw lidmaatschap, indien van toepassing" : ACSI aan, om van het speciale overnachtingstarief van € 20,- voor 2 pers. per nacht te genieten :)

Vermeld vervolgens bij het invul-veld : "Opmerkingen" , dat u reeds klant bent van www.autodaktenten.be dan wordt u automatisch op "ons" kampeerveld ingedeeld.

Bepaal zelf hoeveel overnachtingen, bepaal zelf de aankomst- en vertrek dag

 • De overnachtingen zijn excl. extra kosten voor BBQ / Restaurant voor outdoor-diners, deelname hieraan is geheel vrijblijvend, niets is verplicht.
 • Vervoer, ontbijt, drankjes, lunch regelt iedereen voor zich zelf, neemt dit zelf mee óf besteld dit in het camping restaurant

Vrijdag 28 April :

 • Aankomst op Van Dijk Outdoor & Recreatie klanten-kampeerveld op Camping La Prahay
 • Indien gewenst tussen 18-21u Pizza's te bestellen in het restaurant, of kook zelf :)
 • Kennismaking en informeel samenzijn vanaf 20u, met kampvuur
 • Ieder voorziet zelf zijn eigen drank / snacks

Zaterdag 29 April :

 • Gezamenlijk ontbijt om 10u voor ieder die dat wenst..., niets is verplicht !
 • Wij voorzien lange tafels & bakplaat met gebakken eieren, Iedereen neemt zelf zijn eigen koffie/thee en gewenste ontbijt mee.
 • Zaterdag 's- avonds :
  • BBQ buffet (€ 25,- p.p.) met keuze tussen vlees/vis/vegetarisch
  • Evt. dieet / vegetarische wensen vooraf doorgeven
  • Kampvuur met Live muziek
  • Gezellige ontmoetingen met andere daktent kampeerders !
  • Verder staat iedereen overdag vrij om te doen wat hij/zij graag doet zoals wandelen, fietsen, een markt bezoeken, terrasje, (vlieg)vissen (catch & release), kajakken etc. etc.
  • Neem een kijkje op de website voor meer informatie over Camping Le Prahay

Zondag 30 April :

 • Gezamenlijk ontbijt om 10u
 • Overdag staat iedereen vrij om te doen wat hij/zij graag wil
 • Wij voorzien lange tafels & bakplaat met gebakken eieren
 • Iedereen neemt verder zelf zijn eigen gewenste drank / ontbijt mee
 • 's avonds indien gewenst : BBQ buffet (€ 25,- p.p.) met keuze tussen vlees/vis/vegetarisch


Het zou heel gezellig zijn om jullie te zien op de 2e editie in 2023 van dit kampeerweekend !

Groeten Mark & Felicia van Dijk

Definitie van een karavaan : Een karavaan is een groep reizigers die achter elkaar aan reizen om zo van de ene plaats naar de andere te komen. Het vervoer kan per dier (kameel, paard, olifant) of per voertuig gaan om te reizen tussen twee uiteen liggende gebieden.

Heeft u een Femkes Daktent ?

Sluit dan aan bij Femkes Daktentkaravaan ! Een trektocht tussen 3 locatie's in een verlengd weekend komend najaar 2023 !

Wie een Femkes daktent heeft, kan mee met de Femkes Daktent Karavaan !

Als voorproefje op de komende meerdaagse DAKTENTKARAVAAN-trip kunt u met uw FEMKES RooftopTent samen met Femke zelf (& Tim), én wij van Van Dijk Outdoor & Recreatie met ons meereizen door een extra nacht te reserveren op Camping Maka, voorafgaand aan de Daktent Days !

De daktentkaravaan start op 27 april op Koningsdag op camping Maka (Adres : Route du Maka 100 - 6880 Auby sur Semois - B), waarna we in karavaan vertrekken op 28 april naar de Daktent-Days op camping Le Prahay in de Ardennen.

Agenda Daktentkaravaan :

Donderdag 27 april : aankomst Camping Maka ('s avonds zingen/gitaar/gezellig samenzijn rond het kampvuur)

Vrijdag 28 april : Vertrek 11 uur naar Camping Le Prahay

Zaterdag 29 & Zondag 30 april : Verblijf op Camping Le Prahay (zie programma Daktent Days hierboven)

Wil je óók meereizen als daktentkaravaan ? reserveer dan snel (want vol = vol) rechtstreeks 1 nacht op camping Maka op 27 april, door een mail te sturen aan : info@campingmaka.be Vermeld de volgende gegevens : uw naam / adres / postcode & woonplaats / tel.nr. / aantal personen / aankomst- en vertrekdatum én vermeld het codewoord : DTKARAVAANBEMK (om te genieten van 20% korting op uw verblijf !).

Dag van de Arbeid vrij op 1 mei ? Tip : Boek dan eventueel een extra nacht op Camping Maka, óf verleng uw verblijf met een extra nacht op Camping Le Prahay !